Google +1

Szavazzon az oldalra!

Köszönjük!

Poz
Versenyző
Csapat
Pont
01
KishalmiDavid
Force India
352
02
JagerTibii
Force India
290
03
SzilagyiIstvan
Marussia
244
04
KianekChristopher
Mercedes
178
05
MatyiAndras
Sauber
149
06
KovacsLaci
Ferrari
143
07
OvadMarton
Lotus
139
08
KissVili
Red Bull
127
09
KalocsaiDavid
Toro Rosso
114
10
KatonaRichard
Williams
85
11
HollarMarton
Lotus
71
12
PentekDani
McLaren
69
13
BaloghAlexander
Sauber
67
14
LippaiLaci
Ferrari
63
15
LanczSandor
Marussia
52
16
ForgoLajos
Mercedes
46
17
PankotaiBence
Red Bull
43
18
CzottnerJani
Caterham
21
19
HermanBalint
McLaren
20
20
KornelyDavid
Caterham
14
21
FazekJanos
Williams
6
22
OrbanPeter
McLaren
3
Poz
Csapat
Pont
01
FORCEINDIA
642
02
MARUSSIA
296
03
MERCEDES
224
04
SAUBER
216
05
LOTUS
210
06
FERRARI
206
07
REDBULL
170
08
TOROROSSO
114
09
MCLAREN
92
10
WILLIAMS
91
11
CATERHAM
35
Szervernév: A-LIGA.HU
Slot: 22 darab
IP cím: 89.134.61.56:34319
Jelszó: Lépj be!
Hotlaps
LiveView
WebView
Bahreini Nagydíj - Verseny
SZL 2011-10-16 21:12:36



Tibike fantasztikus taktikávál 1 boxkiállással megelőzte csapattársát Optimust, így kettős Mercedes győzelem született. A bajnokságot viszont nevető harmadikként továbbra is Ferike vezeti. Részletek..

 




-


<<< Vissza



Kapcsolódó esemény: Bahrain Nagydíj | Megjelenítve: 1241 | Hozzászólás: 16 db

Nyilatkozatok

PentekPeti - Force India F1 Team - 2011-10-17 23:37

A rajt elég jol sikerült mivel az utolso helyről indulva az elsö két kanyar után a 7.helyen áltam.Ezután probáltam a gumikat kimélni és egy hosszu etapot futni,hogy egy kiálással végig tudjak menni.Ez sikerült is.Futamon talán egy kicsit többet vártam mivel közel 300kört teszteltem,de hiába ha a beálitásom sokmindenre nem volt jo.És még vége elött 2körrel a üzemanyagom is kifogyott igy nem tudtam végimenni.

Agoston - HRT F1 Team - 2011-10-17 16:26

Nah jó kétszer irtam meg, mindkétszer kidobott mikor elküldtem. Fosok bele...

Norti - Lotus Renault GP - 2011-10-18 04:58

 Rajtom aránylag jól sikerült, nagyon nehézkesen mentem az első körben. Szépen lassan visszaestem míg a 6. helyen a komplett hátsó részt feltorlaszoltam, tehát 1 kisebb hiba és utolsó vagyok. Ami később bekövetkezett hibát hibára halmoztam míg a végére nem bírta az idegrendszerem.

SzamekAlex - Lotus Renault GP - 2011-10-17 17:37

A futamom legelejétől kezdve nagyon izgalmas volt ugyanis egy orbitális hibát követtem el...
12 mp vel a rajtrácsra való kiállás előtt jutott eszembe hogy meg kéne tankolni a gépet...a 4. pirosra sikerült kikászálódnom...kb fel sem fogtam mi történt akkor de valahogy eljöttünk amihez gratulálok mindenkinek! 166L-t sikerült nagyon gyorsan beletankolni ami nagyon kevés 37 körre Bahrainba. Így hát nem volt miről beszélni fél gázzal mentem a futamon majdnem végig...volt olyan a vége fele amikor üresbe gurultam csak :DAmúgy volt egy-két jó meccsem és a boxkiállás után sikerült még így is visszajönni Tibike és Ferike elé és én is egy kiálláson voltam,de ugye a tankolás kevés volt..:(   hát az a baj ezzel az egésszel hogy most végre újra a győzelemért küzdhettem volna,de nem én megint hibáztam, lassan ez már nem fog beleférni,de nem adom fel és Barcelonában is midnent beleadok a győzelemhez.
Gratulálok Tibikének és minden célbaért versenyzőnek!

MustosNorbi - Marussia Virgin Racing - 2011-10-17 19:04

A büntetések kiosztása után a 12.ik helyről indultam és a rajt nem a legjobban sikerült! Próbáltam a mezőnnyel haladni és mivel a hátső régióból indultam így ott harcoltunk többen azonban az 1.kör végén a célegyenes ráfordító rövid féktávot próbáltam meg venni,de sajnos kicsúsztam a kanyarban és a kavicságyban találtam magam! A kavicságyból pedig kb. vagy 30-40 másodpercig csak szenvedtem,hogy ki tudjak jönni és mire sikerült addigra már a mezőny annyira elhúzott,hogy hatalmas nagy hátrányt szereztem. A 9.ik kör környékén már 1 kör hátrányban voltam az elsőhőz képest és a 12.ik körben pedig a szerver kidobott a játékból így nem tudtam tovább folytatni a futamot:((. Nem ilyen futamot terveztem magamnak,de bízom benne,hogy a követekző futam jobban fog sikerülni! Gratulálok mindenkinek aki befejezte a futamot! Külön Grat. a kettős Merci győzelemhez:))))

NagyLaci - Marussia Virgin Racing - 2011-10-17 18:37

Az im.röl nemnagyon tudok mit írni,mert a büntetés miatt igyis ugyis hátra kerülök.A rajt elég jól sikerűlt több helyet is sikerült elörébb lépnem viszont a kör végén,a célra forditó kanyarban nagyot hibáztam és túl mélyre vettem a féktávot minek az eredménye az lett hogy felakadtam a rázóköre és hosszu probálkozás után leégett a motor,pech.Grat a kettös Mercedes GP győzelemhez!

Optimus - Mercedes GP Petronas F1 - 2011-10-17 17:20

Üdv.
A Rajt közepessen kaptam el és mivel Tibike volt beéül ezért nem eröltettem az 1 hely megtartását és hagytam bőven helyet neki.Ahogy vártam elis ment melettem és 1 kör alatt 3 mp re voltunk a többiektől.Itt már gondolkodtam és azt terveztem hogy Tibike mögött végig autózok és Merci 1-2 lessz.Sajna pár kör után Tibike hibázott,nem is értem minek erőltette a tempót hisz még észleltettem is vele hogy nem fogok előzésbe belekezdeni,folyton kibúlytam a szérányékból.Mikor átvettem a vezetsét simán kitudtam autózni 15-20 mp előnyt a mögöttem lkévőhöz képest.Mikor láttam hogy Tibike kapaszkodik felfele és már a 3 dik,akkor azt gondoltam meglehet a Merci 1-2 ,és elkezdtem feladniminden előnyöm csak hogy Tibike megtudja előzni Ferikét.Ez azzal járt hogy kijöttem egy 2 dik box kiállásra és elég lassú köröket produkáltam,a cél az volt hogy Ferikét feltartsam ésd Tibike ráessen és tudjon előzni,ez a feltartás kicsit mocskos módszer de nem szabálytalan.Sajnos ferike rettentő jó tempót jött és Tibi alig alig tudott rá felzárkózni,és már annyira felakartam Ferikét tartani hogy az utsó szekibe megelőzött,Mivel nekem frissebbek voltak a gumijaim sokkal gyorsabb voltam,viszza előztem,utána ismát jött a feltartás szitu,de ugyan ott ismét beszurta és már kezdtem ideges lenni hogy betudott ott esmi 2-x is.1-2 kör a háta mögött és aggódni kezdtem,de neki már nagyon elkoptam a gumijai és olyan féktévokat vett hogy csak pilláztam.Középső szeki végén egy féktávnál sajna neki mentem Ferikének és mind2 en a bukótérre sordódtunk,elöbb viszzatudtam menni a pályáta de természetessen megvártam és elengedtem.Eközben Tibike megelőzött minket.1-2 kör múlva megtudtam előzni tisztán Ferikét,miután megelőztem láttam hogy agreszzív féktávokat vesz és ebből még baj leszz,így is lett és kicsit hátúlról-oldalról meglökött-öszzeértünk én megpördültem ő viszont haladt tovább.5mp lett Én és Ferike között aszzem 4-5 kör volt hátra.Mind1 alapon elkezdtem a maxot kihozni a sérült autóból és ami bennem volt és 2-3 kör alatt ledolgoztam a 5mp hátrányt,ezután 2 körrel a vége leött ismét tisztán megelőztem Ferikét és 2-dik  lettem.Szerettem volna Ha ezen a futamon öszzejön a Merci 1-2 ami pesze sikerült,tény sajna nem így terveztem és nem ilyen áron.A 2 helyel megvagyok elégedve.A BT tagoknak kemény feladatuk leszz,biztos nem 1 nap leszz a döntés a kényes sziutációk kapcsán.

Gratula Team,kellett ez nekünk ez is megvan legalább.Jó felkészülést Spanyolra.

Tibike - Mercedes GP Petronas F1 - 2011-10-17 16:29

Először nagy KÖSZÖNET azért hogy sikerült végre jól eljönni balesetmentesen!!!
A rajt álomszerű volt, jobban kaptam el a rajtot csapattársamnál, és a 3. kanyarnál sikerült bejönnöm elé. 2 körön keresztül utazott mögöttem, majd a 3. körben egy kis hiba miatt kicsusztam ő elment de szorosan tartottam a 2. szektor végéig, ahol töréstől mentettem meg a kocsit, de 3-an elmentek mellettem(Kimi,Sevy, Koko). Igyekeztem visszazárkózni rájuk, lassan sikerült miközben ők hárman kemény csatát folytattak egymással. Miután Sevy megelőzte Kimit, Koko szorongatta, majd a 3-as kanyarnál kiforgatta de megvárta(igaz ideális íven de mind1 :D) kettejük között bebújtam és Sevy után eredtem. Sajnos jött egy 3-4mp lagg nálam és Kimi Koko és Ferike is elhúztak mellettem. Következő körökben sikerült Kimit megelőznöm, mert hibázott és kicsúszott, rá két kanyarra az első szektor végén Koko Ferike Ferrarijába ment és felborult, így már Ferikét üldöztem. Sevy kiállt előlünk eélg korán így gondoltam hoghy 2 kiálláson lesz. Ferikével egyszerre érkeztünk a boxba a 20. körben, és ahogy ráestem, úgy sikerült a boxban megelőznöm, kár érte hogy még abban a körben visszaelőzött. Láttam hogy csapattársam még1szer kijön a boxba, mondom vagy balesete volt vagy belefér neki, mindegy. Láttam hogy kicsit lasabban halad előttünk (szándékosan vagy sem) de már már feltartotta Ferikét, de istenem, verseny volt nem lekörözés. Pár körrel később a 2. kanyarban Ferike kiforgatta Optimust én elmentem mellettük elkerülve az ütközést. Feri egyből utánam indult (ami szerintem büntis lesz). Sznvedtem a gumikkal mert Feri belekényszerített az erőltetett tempóba, ezért többször is megcsúsztam. Optimus közben utolért minket, és a célegyenesre fordító kanyart elrontva esélyt adtam mindkettejüknek hogy megelőzzenek, sajnos a legroszabb pozícióban középen haladtam, így én jöttem volna ki a legroszabbul ha ottmaradok a kanyar végéig, ezért elengedtem a két támadót. A 3. helyről páholyból néztem ahogy a csapattársam támadja a Ferrarit, és pár körre rá a középső szektor egyenesének végén figyelmetlenségből kilökte Ferikét, de megvárta(de attól még ez is bünti lesz valószínű). Így az utolsó két körre nyugodt lassú tempóban behoztam a Mercedesem, míg Opti végül megelőzte tisztán is Ferikét és kettősgyőzelmet hozott a Bahrein-i hétvége.
Örülök a csapat sikerének, de sajnálom Ferikét mert tényleg kijárna már neki a sok dobogó után egy győzelem. Így is vezeti a tabellát, de szoros... ;)
A Mercedes magabiztos előnnyel vezeti a konstruktőri VB-t..Csak így tovább Team.8-)

Ferike - Scuderia Ferrari Marlboro - 2011-10-18 20:05

Üdv!
Rajtnál jól jöttem volna el csak belekerültem egy kis lökdösésbe stb 11 helyen fordultam..
Probáltam felzárkózni előzgettem hajtottam magam majd feljöttem a 6 helyre..
Rá estem Kimi,Koko,Tibikére . Tibit meg is előztem aztán előttem Koko és Kimi vívódott majd mind 2-őt egyszerre megelőztem probáltam elhuzni tőlük aztán Koko elnézett egy féktávot belémjött sajna fel is borult.. A kocsim itt már nagyon totalkár volt sok helyen sérült.
Tibike a nyakamom volt a 20. körbe jöttünk egyszerre a boxba és hát mit ad szerencse megelőz a boxba :)
De még abba a körbe sikerült is visszaelőznöm!
Aztán haladtam Optira majd bejött a boxba hogy feltartson és rám essen Tibike csak hát rosszul jött ki neki mert 2-szer ugyanott meg is előztem aztán ő is előzgetek.
Majd a 2. kanyarba egyszerre érkeztünk és összeértünk meg is pördült..(bocsi)
Aztán Tibike elment megint ráestem és megint megelőztem de itt már készek voltak a gumik pirosba voltak..féltem hogy kidurran de mindent egy lapra tettem fel..
Haladtam az első helyen Opti elnézte a féktávot és belémjött majd elment Tibi.
A gumik miatt Opti meg elözőtt neki frissek voltak..Így hát a 3. helyen végeztem.
Megéreztem a győzelem ízét de nem jött össz .... :(
Grat mindenkinek, grat tibi,opti...szép taktika :)

Spanyol nagydíjat mindenféleképpen megszeretném nyerni, de kicsi rá az esély nem lesz sok időm készülni..

KovacsLaci - Vodafone McLaren Mercedes - 2011-10-18 13:02

A versenyem nagyon jól indult.A rajtnál mindenki nagyon szépen eljött.Azt hiszem talán 4. helyen autóztam pár körig.Kimi elöttem ment mint a vizisikló.:)
Olyan volt mint a villám.Nem tudtam hol csap le mert annyira laggolt.Jó lenne ha csinálna ezzel valamit mert a másikat veszélyezteti.A 4-es kanyarba aztán picit megtoltam Kimit és ő megpörgött.Elment mellettünk Tibike.Aztán Ferike is megérkezett.Sikerült Kimit megelöznöm de Ferike meg engem.Vissza akartam elözni tibit de rosszúl mértem fel a féktávot és nekimentem.Én felborultam de neki nem lett semmi baja.Aztán a 10.körbe boxoltam eggyet és vissza estem az utolsó helyre.Innen kellett feljöjjek amig tudok.
KB 15körön keresztűl Ágostonnal egymásra találtunk mint eddig már oyl sokszor.:D
Sikerült a boxolás után megelöznie és futam végéig megörizte a 2 seces elönyét velem szembe.Eljött az utolsó kör és a 6.helyen haladtam.Egy kanyar volt hátra és a zsebembe éreztem a 6.helyért járó pontokat.Elfogyott a benya....:(
Így csak a 8.helyre lett elég a teljesítményem. 

Hozzászólások

   
PentekPeti - 2011-10-17 15:49

A rajt elég jol sikerült mivel az utolso helyről indulva az elsö két kanyar után a 7.helyen áltam.Ezután probáltam a gumikat kimélni és egy hosszu etapot futni,hogy egy kiálással végig tudjak menni.Ez sikerült is.Futamon talán egy kicsit többet vártam mivel közel 300kört teszteltem,de hiába ha a beálitásom sokmindenre nem volt jo.És még vege elött 2körrel a üzemanyagom is kifogyott igy nem tudtam végimenni.

   
Agoston - 2011-10-17 16:27

ezt bezzeg elküldte...

   
Optimus - 2011-10-17 16:55

Ago ha túl sokáig írod akkor kilép a felhasználó-ból és azért nem küldi el,ilyenkor kell azt hogy megírod ,utána kijelölöd utána másolás,és ha nem küldi el csak belépsz és bemásolod és kész.

   
KovacsLaci - 2011-10-19 07:30

Reagálnék Kimi hsz-ére.Koko az biztos,hogy nem ment beléd!Szerintem meg jó lenne ha már végre lenne egy olyan futam amin Kimi kolega nem laggol mert tönkre teszi a másik versenyét.Ha jól láttam a videón akkor te mentél neki oldalról Sevynek.

   
KovacsLaci - 2011-10-19 07:30

Reagálnék Kimi hsz-ére.Koko az biztos,hogy nem ment beléd!Szerintem meg jó lenne ha már végre lenne egy olyan futam amin Kimi kolega nem laggol mert tönkre teszi a másik versenyét.Ha jól láttam a videón akkor te mentél neki oldalról Sevynek.

   
SzaboAttila - 2011-10-19 07:18

Hy.Csak röviden.Rajt ok volt és próbáltam menni a többiekkel,de pár kör után talán Koko belém jött és sérült az autó.Megint a kiállásomig 2 mp-el lassabb voltam!Sajnos így meg tudtak előzni jópáran.Jó lenne végre sérülés nélkül végig menni.Kegalább megtudnám,hogy mit tud igazából az autó versenyen.  :-) Sziasztok

A-Liga chat
Közösségi modulok
Partnerek
Kiemelt partnereink:

TeamSpeak szobák
Statisztikák

Regisztrált felhasználók: 798 darab
Előjelentkezett felhasználók: 91 darab

Jelenleg 0 regisztrált felhasználó és 2 vendég böngészi az oldalt.