Google +1

Szavazzon az oldalra!

Köszönjük!

Poz
Versenyző
Csapat
Pont
01
KishalmiDavid
Force India
352
02
JagerTibii
Force India
290
03
SzilagyiIstvan
Marussia
244
04
KianekChristopher
Mercedes
178
05
MatyiAndras
Sauber
149
06
KovacsLaci
Ferrari
143
07
OvadMarton
Lotus
139
08
KissVili
Red Bull
127
09
KalocsaiDavid
Toro Rosso
114
10
KatonaRichard
Williams
85
11
HollarMarton
Lotus
71
12
PentekDani
McLaren
69
13
BaloghAlexander
Sauber
67
14
LippaiLaci
Ferrari
63
15
LanczSandor
Marussia
52
16
ForgoLajos
Mercedes
46
17
PankotaiBence
Red Bull
43
18
CzottnerJani
Caterham
21
19
HermanBalint
McLaren
20
20
KornelyDavid
Caterham
14
21
FazekJanos
Williams
6
22
OrbanPeter
McLaren
3
Poz
Csapat
Pont
01
FORCEINDIA
642
02
MARUSSIA
296
03
MERCEDES
224
04
SAUBER
216
05
LOTUS
210
06
FERRARI
206
07
REDBULL
170
08
TOROROSSO
114
09
MCLAREN
92
10
WILLIAMS
91
11
CATERHAM
35
Szervernév: A-LIGA.HU
Slot: 22 darab
IP cím: 89.134.61.56:34319
Jelszó: Lépj be!
Hotlaps
LiveView
WebView
Spanyol Nagydíj - Verseny
SZL 2011-10-23 21:11:21



Kimi megszerezte idei első futamgyőzelmét a Red Bull színeiben. A második helyen Ferike futott be, aki megerősítette vezető helyét a bajnokságban. A dobogó harmadik fokára Sevy állhatott fel.

Részletek..

 






<<< Vissza



Kapcsolódó esemény: Spanyol Nagydíj | Megjelenítve: 1220 | Hozzászólás: 14 db

Nyilatkozatok

PentekPeti - Force India F1 Team - 2011-10-24 01:06

Rajtom azt mondhatom jo volt ,szépen elfordultam az első kanyarban aztán az egyik virgin picit meglökött és ezzel 4poziciot vesztettem.Összekapartam a versenygépet és roboktam is.Hamar utolis értem öket és megelöztem ordogöt musti-t és nortit is. igy feljöttem az első etapom végére a 4.helyre.A gumik miatt koko azért majdnem megelözött de sikerült pár körig kibekkelni.Ez sikerült is boxba ment és én nem láttam többé.Igazán nagy csatákat ezen a versenyen NORTI-val vivtam az elején és a végén is. A második kiállást követöen 10körel a futam vége elött feltettem a szuper lágyat és a cél a volt,hogy Norti-t utolérjem ez egyszerünek is tünt ,mert éppen, hogy elém jött.4körrel a futam vége elött anyire utolértem a friss gumikon,hogy megelöztem komoly csatározás árán(Ha egy kicsit agressív voltam NORTI akkor mégegyszer bocs)és aztán kicsit gumisporolos viszább vettem a tempot és Pechemre utolis ért 1körrel a vége elött.És 3 kanyaral a vége elött probáltam a belső ívet védení ez sikerült is csak egy picit tulcsúsztam és elment.Probáltam az utolsó kanyarig visszatámadní szinte a hátsó szárnyába voltam a kinyorsitásnál kikaptam.Ehöz neki gratulok.Már a kezembe éreztem a 4.helyet.De összeségébe elégedett vagyok az 5.helyel is.Köszönöm.Jo felkészülést a következő nagydíjra.

Agoston - HRT F1 Team - 2011-10-24 13:17

A rajt. Kva köcsög lámpa. Ugye én a zöldre indultam, Sevy póruljárt bajtársammal együtt. Erre rá is faragtunk, mivel áthajtásos bünti lett a vége. A 3 kör alatt míg vezettem apránként szakadtam le Sevy-től, aztán a kiállásnál elcsesztem, mert összekevertem az ikonokat és leááltam a boxban, mint egy Stop and Go-t letöltve. A gép erre szt hitte hogy nem az áthajtásos büntit tültöm, hanem kereket cserélek,hát cseréltek. Bumm még egy áthajtásos és egy Stop and Go mellé :D:D:D. Ezektuán nyomtam neki, már inter mögött voltam, mikor a kiállásom után-amit az év eleje óta hangoztatok- nem ment a kocsi. A köridőim az első etapnál!!!!! is rosszabb volt. Nem értem... mintha használt gumikat kapnék.... Idegbeteg lettem, elrontottam kiestem.

SzamekAlex - Lotus Renault GP - 2011-10-23 22:33

A futamom MAJDNEM tökéletes volt...igazából a rajtot rontottam el, oly annyira h büntis lett a dolog és aztán utána jó hátulra kerültem. Jó volt a felzárkózás, mindenki korrektűl csatázott velem és köszönöm h nem csináltunk baromságokat! Szerencsére hamar sikerült átjönni a mezönyön aztán már csak Ferikére koncentráltam, sajnos szinte századra azonos köröket mentünk vagy egyszer ő volt gyorsabb 5 tizeddel egyszer én....a lényeg h NEM értem utól és maradtam 3. Sajnálom Tibikét h máris fel kellett adnia...tudom milyen érzés! Kiemelkedő pilóta ezen a futamon egyértelműen Kimi akinek itt is csak GRATULÁLOK! A leggyorsabb kör is azt jelenti h itt sikerült végre egy olyan kocsit összerakni ami versenyképes volt! Reméljük a Hungaroringen ismét a győzelemért harcolhatunk! Grat Norti a 4. helyért, szép volt az utolsó köröd :)

Jó felkészülést mindenkinek  Ringre!!

MustosNorbi - Marussia Virgin Racing - 2011-10-24 07:26

A rajtom a 13.ik helytől elég jóül sikerült és kihasznála a baleset okozta kavarodást így az első körben feljöttem az 5-6 helyre. Sajnos mivel a nehéz autó és a lágy gumi miatt nem ment úgy a féktávok mint ahogy terveztem és a 2.ik kör után lassan elkezdtem pozíciókat veszteni. Pittel, Kokoval,Ördöggel versenyeztem mondhatni egy pozícióért harcoltunk mind a 3-an, aztán jött a 7.ik kör és amit nem értek még most sem,hogy EGYSZER CSAK A CÉLEGYENES ELŐTTI SIKÁNBAN ELTÜNT MINDENKI ÉS SZÉTKAPCSOLT A SZERVER ÉS KIDOBOTT A JÁTÉKBÓL!!!!!Na de kérdezem én,hogy miért DOB ki a szerver mikor minden előírást betartok ami a szabályzatban van leírva? A netem jó és tesztelésnél sem DOB ki soha! Nem értem és ez már másodjára történt meg velem így esélyem sincs több pontot szerezni és végigmenni egy versenyt! Na de mindegy, mert megtörtént és én csak annyit kérnék ha valaki tudd nekem mondani valami j tanácsot,hogy miért lehet ez azt kérem tegye meg! KÖSZI SZÉPEN! Gratulálok mindenkinek aki célba ért és be tudta fejezni a versenyt:))). 

NagyLaci - Marussia Virgin Racing - 2011-10-23 22:16

Az im nem sikerült valami jol,joval több volt a kocsiban mint amit mentem vele.A futamrol annyit,hogy a rajtot elég jol elkaptam,láttam hogy Inter beragadt valamiért és el tudtam menni mellette,majd a baleseteket kihasználva jobb helyekre tettem szert,és az elsö és második kiállásnál hibáztam és büntit kaptam,ezek leszámitva elég jól sikerült számomra és elégedett vagyok a 7-ik helyezéssel nagyon

Tibike - Mercedes GP Petronas F1 - 2011-10-24 23:07

Jól sikerült elkapnom a rajtot, nagyon is jól.. :) Sajnos Norti előttem lasabban rajtolt és lezárta az ívet így el kellett vennem a lábam a gázról. Az első kanyarnál az egyik Virgin húzott rám 1 kicsit de belsőn elmentem mellette. A kettes kanyarból kijövet Norti kisebb lélegzetvétellel járt előttem csapattársam Optimus szorosan mögöttem. A 3-as kanyarban Norti ide-oda csúszkált kicsit le is ment a fűre, ezért középről kezdtem meg a kanyart, de ez sem volt elég neki mikor visszajött. Az ütközés elkerülhetetlen volt, így a versenyem teljes mértékben odalett. (már a 3. futam hogy Norti hatására kár keletkezik a kocsimban)
Egy nagyon hosszú visszajövetel volt, mivel a bal hátsó felfüggesztés romokban hevert, így húztam be a kocsit a boxba. A feladás fogalma fel sem merült bennem, hogy tartani tudjam a reményeket a bajnokságban. Ezért a hosszú box után már csak egyszer jöttem ki 26 kör után. ráértem spórolósan vezettem, mivel a kocsi alig ment 300-nál többet... Senkit nem tudtam volna utolérni, így a lassan de biztosan elvvel megérkeztem a 9. ponszerző helyen.
Sajnálom csapattársam kiesését, értékes pontokat veszített, de még semmi sincs veszve.
Hungaroringen igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni a lehetőségeinkből.

Optimus - Mercedes GP Petronas F1 - 2011-10-23 21:54

[b][b][b][b]A rajtot jól kaptam el,sokat beragadtak de sajna valami anafabéta onnan hátulról Közepes tc vel sem tud rajtolni és megpördült és oldalba kapott,egyből sérült autó faxa.Teltek a körök és Kimivel eléggé azonos köröken mentünk,jött a box és egyszerre jöttünk ki kimivel,de mivel nekem volt 1 autó javításom is így 5 mp tovább áltam a boxba mint kimi.Innen már nem igen bíztam benne hogy befogom kimit hisz engem ez annyira nem is érintett,a LÉNYEG AZ LETT VOLNA HOGY A 3 HELYEN ÁLLÓ FERIKE MÖGÖTT VÉGEZZEK.Aztán a box kiállás után Coti mögé jöttünk viszza Ferikével,olyannyira lassú volt a kopott gunikon hogy életveszélyes volt mögötte autózni,már annyira lekellet lassúlnom hogy Ferike már majdnem megelőzött.Coti lecsúszott az eggyik kanyar ívéről és megelőztem de utána értetlenűl veszélyeztetve engem erőszakossan BODIcsekkel viszzaelőzött úgy hogy ő neki még volt 1 box kiállása,? mivan? valójában közelsem velem küzdött.(Én mikor ilyen szintem voltam és ilyen szitúációba kerültem és tisztelve a másikat és nem belekeverdni olyanba ami a bajnokság végkifejletét eldöntheti,kimaradtam és elengedtem.)Elméletben meccsben voltunk ezt nem tagadom.Mikor már Coti öszze viszza izált ott elöttem kicsit a 2 sik kanyarban lement az ívrőlk és betettem belülre a kocsit egymás melett voltunk mikor látom kicsit rám tartott persze még nem volt vészes de én már aszittem hogy nekem fog jönni ,de sajna ott már fű volt megcsúsztam és már nem tudtam megmentenia  vasat bumm fal és a kerék tört.

A rajt óta átok ült a Merci Gp versenyzőire hisz engem a rajtnál bélyegeztek meg,Tibikét pedig a 2 kanyarban már kilökték neki is fuccs a versenye.Nekem jött a Coti kaszás mág utána.

Úgy gondolom ezzel a sors fordító futammal lassan kirajzolódni láccik a bajnokság kimenetele,és elképeztő hogy Ferike úgy vezeti torony magagassan a bajnokságot hogy nincs Futam győzelme,de ez azt is bizonyítja hogy nem minden 1 futamgyőzelem.

Ennek ellenére örülök hogy Kimi pajti behúzta a futamot ő neki is kijárt már egy futam győzelem GRAT KIMI ÉS FERIKE

A spanyol pálya sajnos nem feküdt eggyáltalán telitankos etapokban a Merci gp-nek.Szenvedtünk az egész hét során és semmi jóra nem számítottunk,irány HAZA,a hungaroring az egyik kedvenc pályám és remélem jó kocsit tudunk tenni a seggünk alá.

Jó felkészülést. [/b][/b][/b][/b]

SzaboAttila - Red Bull Racing - 2011-10-23 22:12

Sziasztok.
A RAJT!!Nem értettem miért ég zöld lámpa a pirosak melletzt.Agostonék elindultak én meg később a többiek meg utánam.  :-)) Mentünk Így pár kört és látom bemennek a boxba.Nem értette,de sztem áthajtásost kaphattak.Vezettem!!Optimus jött mögöttem és láttam,hogy nem gyorsabb.Egyszerre jöttünk ki és előbb el is indultam.Aztán eltünt és Ferikét kaptam meg,de messze volt.Végig mentünk így,de folyamatosan csökkent a távolság köztünk.Tudtam ha így megyek nem érhet utól.Ha nagyon hozott rajtam akkor mentem pár gyorsabb kört.A végén 4 mp sem volt köztünk.Jó verseny volt semmi hülyeség.Mindenki gyönyörűen félre állt és elengedett.MINDENKINEK KÖSZÖNÖM.Optit és Agot is meg Tibikét sajnálom.Első győzelem. ::-) a Hungaroring jön és én nem szeretem,mert nem a kedvenceim közt van.Jó felkészülést mindenkinek!Sziasztok.

Ferike - Scuderia Ferrari Marlboro - 2011-10-25 18:27

A rajtom jó lett volna csak valamelyik mercis kifordult elém és elakadtam benne..
Majd mentem optiék után előzgettünk tapadtam optira nem akartam elengedni, de szépen lassan huzott el.
Az első kiállásig az 3 helyen voltam. Aztán a boxnak köszönhetően 1 mp közelítettem meg optit.
Ő támadta Norti én támadtam mind a 2-őt, nevető harmadikként meg is előztem őket.
Második helyen autókáztam probáltam menni hogy utolérjem, de nagy volt köztünk a különbség.
Grat mindenkinek aki célba ért.

KovacsLaci - Vodafone McLaren Mercedes - 2011-10-24 08:13

Sziasztok.
Hát mit is írjak?A 14.helyről indultam és jöttem szépen felfelé.Igaz a szépség hiba az az volt,hogy Adzsupin kolegának a lagja egy kicsit már fusztráló.Mint BT tag kezdeményezem a futamokról való eltiltását addig,amig a NET kapcsolata nem jön rendbe.
Tehát elidultunk és láttam egy vagy két balesetet.Én szerencsére eltudtam kerülni és üldözőbe vettem a többieket.Inte kolegát beérve szépen elengedett és mentem a többiek után.Fel tudtam jönni az 5.helyre.Boxolás után közelítettem Nortihoz körről körre.Egyszercsak kapcsolat bontása...............................................
Nem a játék hibája nálam.A netem szarakodik.
Ahogy néztem a végeredményt simán 4.lettem volna.Azért nem lett volna rossz teljesítmény.
A 14. helyről a 4.

NeumannGyorgy - Vodafone McLaren Mercedes - 2011-10-23 21:51

Hát ilyen tanácstalan még nem voltam rajtnál! Láttam az első két lámpát azt ennyi!
Utánna néztem a többieket.... Mondom, majd indulok ha ők is! Erre 2-3 elindultak többi meg állt! Nyomtam én mindent! Gáz ,fék, tükör gomb hogy lássak, limitert véletlen, azt se tudtam most akkor megyünk vagy nem! Ha valaki kocsijába sérülést okoztam, bocsánat!
Nem volt TV Style-m fent, de ezt a hiányt most azonnal pótoltam is!
Amúgy a verseny egy szar volt megint! Én nem értem ezt a modot komolyan mondom!
Teszteken simán mentem 23 elejéket, 22 végét full teli autóval!
Itt verseny első körétől kezdve inkább korcsolyára hasonlít a kocsi és a körülmények!
Ezért mikor láttam hogy a csapattársam utól ér, el is engedtem! Semmi értelme sem lett volna védekezni!
Vége felé még próbáltam hozni Koko-n, de annyira erőltettem hogy fal lett belőle!
Első szárnyért a boxba! Aztán nem hogy egy helyet hoztam volna, még egyet buktam is!
Annyira figyeltem hogy Ördög el ne menjen, hogy a fehér vonalra meg rámentem! Természetesen Stop & Go! De legalább lett pontunk!

Hozzászólások

   
Optimus - 2011-10-23 21:53

A rajtot jól kaptam el,sokat beragadtak de sajna valami anafabéta onnan hátulról Közepes tc vel sem tud rajtolni és megpördült és oldalba kapott,egyből sérült autó faxa.Teltek a körök és Kimivel eléggé azonos köröken mentünk,jött a box és egyszerre jöttünk ki kimivel,de mivel nekem volt 1 autó javításom is így 5 mp tovább áltam a boxba mint kimi.Innen már nem igen bíztam benne hogy befogom kimit hisz engem ez annyira nem is érintett,a LÉNYEG AZ LETT VOLNA HOGY A 3 HELYEN ÁLLÓ FERIKE MÖGÖTT VÉGEZZEK.Aztán a box kiállás után Coti mögé jöttünk viszza Ferikével,olyannyira lassú volt a kopott gunikon hogy életveszélyes volt mögötte autózni,már annyira lekellet lassúlnom hogy Ferike már majdnem megelőzött.Coti lecsúszott az eggyik kanyar ívéről és megelőztem de utána értetlenűl veszélyeztetve engem erőszakossan BODIcsekkel viszzaelőzött úgy hogy ő neki még volt 1 box kiállása,? mivan? valójában közelsem velem küzdött.(Én mikor ilyen szintem voltam és ilyen szitúációba kerültem és tisztelve a másikat és nem belekeverdni olyanba ami a bajnokság végkifejletét eldöntheti,kimaradtam és elengedtem.)Elméletben meccsben voltunk ezt nem tagadom.Mikor már Coti öszze viszza izált ott elöttem kicsit a 2 sik kanyarban lement az ívrőlk és betettem belülre a kocsit egymás melett voltunk mikor látom kicsit rám tartott persze még nem volt vészes de én már aszittem hogy nekem fog jönni ,de sajna ott már fű volt megcsúsztam és már nem tudtam megmentenia  vasat bumm fal és a kerék tört.

A rajt óta átok ült a Merci Gp versenyzőire hisz engem a rajtnál bélyegeztek meg,Tibikét pedig a 2 kanyarban már kilökték neki is fuccs a versenye.Nekem jött a Coti kaszás mág utána.

Úgy gondolom ezzel a sors fordító futammal lassan kirajzolódni láccik a bajnokság kimenetele,és elképeztő hogy Ferike úgy vezeti torony magagassan a bajnokságot hogy nincs Futam győzelme,de ez azt is bizonyítja hogy nem minden 1 futamgyőzelem.

Ennek ellenére örülök hogy Kimi pajti behúzta a futamot ő neki is kijárt már egy futam győzelem GRAT KIMI ÉS FERIKE

A spanyol pálya sajnos nem feküdt eggyáltalán telitankos etapokban a Merci gp-nek.Szenvedtünk az egész hét során és semmi jóra nem számítottunk,irány HAZA,a hungaroring az egyik kedvenc pályám és remélem jó kocsit tudunk tenni a seggünk alá.

Jó felkészülést.

   
Optimus - 2011-10-23 21:54

A rajtot jól kaptam el,sokat beragadtak de sajna valami anafabéta onnan hátulról Közepes tc vel sem tud rajtolni és megpördült és oldalba kapott,egyből sérült autó faxa.Teltek a körök és Kimivel eléggé azonos köröken mentünk,jött a box és egyszerre jöttünk ki kimivel,de mivel nekem volt 1 autó javításom is így 5 mp tovább áltam a boxba mint kimi.Innen már nem igen bíztam benne hogy befogom kimit hisz engem ez annyira nem is érintett,a LÉNYEG AZ LETT VOLNA HOGY A 3 HELYEN ÁLLÓ FERIKE MÖGÖTT VÉGEZZEK.Aztán a box kiállás után Coti mögé jöttünk viszza Ferikével,olyannyira lassú volt a kopott gunikon hogy életveszélyes volt mögötte autózni,már annyira lekellet lassúlnom hogy Ferike már majdnem megelőzött.Coti lecsúszott az eggyik kanyar ívéről és megelőztem de utána értetlenűl veszélyeztetve engem erőszakossan BODIcsekkel viszzaelőzött úgy hogy ő neki még volt 1 box kiállása,? mivan? valójában közelsem velem küzdött.(Én mikor ilyen szintem voltam és ilyen szitúációba kerültem és tisztelve a másikat és nem belekeverdni olyanba ami a bajnokság végkifejletét eldöntheti,kimaradtam és elengedtem.)Elméletben meccsben voltunk ezt nem tagadom.Mikor már Coti öszze viszza izált ott elöttem kicsit a 2 sik kanyarban lement az ívrőlk és betettem belülre a kocsit egymás melett voltunk mikor látom kicsit rám tartott persze még nem volt vészes de én már aszittem hogy nekem fog jönni ,de sajna ott már fű volt megcsúsztam és már nem tudtam megmentenia  vasat bumm fal és a kerék tört.

A rajt óta átok ült a Merci Gp versenyzőire hisz engem a rajtnál bélyegeztek meg,Tibikét pedig a 2 kanyarban már kilökték neki is fuccs a versenye.Nekem jött a Coti kaszás mág utána.

Úgy gondolom ezzel a sors fordító futammal lassan kirajzolódni láccik a bajnokság kimenetele,és elképeztő hogy Ferike úgy vezeti torony magagassan a bajnokságot hogy nincs Futam győzelme,de ez azt is bizonyítja hogy nem minden 1 futamgyőzelem.

Ennek ellenére örülök hogy Kimi pajti behúzta a futamot ő neki is kijárt már egy futam győzelem GRAT KIMI ÉS FERIKE

A spanyol pálya sajnos nem feküdt eggyáltalán telitankos etapokban a Merci gp-nek.Szenvedtünk az egész hét során és semmi jóra nem számítottunk,irány HAZA,a hungaroring az egyik kedvenc pályám és remélem jó kocsit tudunk tenni a seggünk alá.

Jó felkészülést.

   
CzottnerJani - 2011-10-24 20:34

Első nekifutásra nem is rossz mármint a saját tempómat nézve.Még hozzá kell szoknom és sokat tanulni.Gyorsan mentem a boxban a második kiállasomnál ezért stop/go büntit kaptam.A lényegen nem változtatott.Ha valakinek tönkretettem a versenyét,elnézést kérek!!!!Nem szándékos volt hanem a figyelmetlenségem!Gratula kimi-nek!!!

A-Liga chat
Közösségi modulok
Partnerek
Kiemelt partnereink:

TeamSpeak szobák
Statisztikák

Regisztrált felhasználók: 798 darab
Előjelentkezett felhasználók: 91 darab

Jelenleg 0 regisztrált felhasználó és 1 vendég böngészi az oldalt.