Google +1

Szavazzon az oldalra!

Köszönjük!

Poz
Versenyző
Csapat
Pont
01
KishalmiDavid
Force India
352
02
JagerTibii
Force India
290
03
SzilagyiIstvan
Marussia
244
04
KianekChristopher
Mercedes
178
05
MatyiAndras
Sauber
149
06
KovacsLaci
Ferrari
143
07
OvadMarton
Lotus
139
08
KissVili
Red Bull
127
09
KalocsaiDavid
Toro Rosso
114
10
KatonaRichard
Williams
85
11
HollarMarton
Lotus
71
12
PentekDani
McLaren
69
13
BaloghAlexander
Sauber
67
14
LippaiLaci
Ferrari
63
15
LanczSandor
Marussia
52
16
ForgoLajos
Mercedes
46
17
PankotaiBence
Red Bull
43
18
CzottnerJani
Caterham
21
19
HermanBalint
McLaren
20
20
KornelyDavid
Caterham
14
21
FazekJanos
Williams
6
22
OrbanPeter
McLaren
3
Poz
Csapat
Pont
01
FORCEINDIA
642
02
MARUSSIA
296
03
MERCEDES
224
04
SAUBER
216
05
LOTUS
210
06
FERRARI
206
07
REDBULL
170
08
TOROROSSO
114
09
MCLAREN
92
10
WILLIAMS
91
11
CATERHAM
35
Szervernév: A-LIGA.HU
Slot: 22 darab
IP cím: 89.134.61.56:34319
Jelszó: Lépj be!
Hotlaps
LiveView
WebView
Monaco - Verseny
SZL 2011-11-06 21:12:44



A Mercedes visszavágott az előző verseny hullámvölgye után és Tibike vezetésével az egész mezőnyt lekörözték a Monacoi Nagydíjon, kettős győzelmet aratva a hercegségben.

A két Mercedes pilóta végül fél mp-es különbséggel szelte át a célvonalat!

Részletek...

 






<<< Vissza



Kapcsolódó esemény: Monacói Nagydíj | Megjelenítve: 1099 | Hozzászólás: 12 db

Nyilatkozatok

PentekPeti - Force India F1 Team - 2011-11-07 11:50

A rajtot is elovatoskodtam csak ,hogy nehogy valakit kilökjek.Aztán látom,hogy Norti felkení a falra Kimit,én meg lefékeztem ahogy elöttem sokan és ha jol emlékszem speedy belémronyolt.jol volt a szárnyam kapottegyet de semi komoly.Továbbmentem és multival vivtunk egy kicsit de láttam,hogy szükhelyen akar bemenni így inkább elvetem és ő elment.Aztán cotival vivtunk pár köring de szerencsére megtudtam elözni viszonylag hamar.
Majd az egyik körbe utolértem ordogot és az utolsó kanyarba bementem melé és nekem jött.Nem volt semi vészes nem birta elkerülní mert a falrol jött vissza.Aztán koko jött vissza mögém és a friss gumikon 1kör alatt utolért.Majd a célegyenesbe nem védtem le a belső ívet és ovatosan fordultam be (talán tul ovatosan is)elment.Utána már csak körözgettem és az egyik körbe leköröztem INTERt aki nagyszerüen engedett el.És 2körrel a vége elött eldurant a motor aszmondtam ilyen nincs leköröztem intert mégis ővé lett a hatodik hely.
Ezt sajnálom,de összeségében elégedett vagyok a 7.helyel.Igazábol nem értem ,hogy 4hűtő mért nem volt elég,de mindegy.A rajt pedig szerintem jo volt mindenki figyelt a másikra kivéve Nortiékat de ez benne van.

SzamekAlex - Lotus Renault GP - 2011-11-07 17:59

A rajt nem iskerült rosszul aztán szerencsésen eljöttem másodiknak. A plusz 80 kg mal kicsit kilógtam a mezönyből aztán azt hittem h én GP2 es autóval vagyok még a többiek f1 es autóval...Optit próbáltam tartani de így is bravúr h 7 körig bírtam. Helyet hagytam aztán elment mellettem igaz kellett hozzá erőszak is, kemény küzdelem volt az elején az tetszett:)
Aztán ezek után úgy gondoltam hozzuk be pontszerzőre a gépet, de nem! Egész jó köröket sikerült ilyen hátránnyal is futni, Multit és Ferikét is sikerült tartani , aztán persze én még mindig nem tudtam hibátlan futamot menni úgyh természetesen most is elrontottam nem is akárhogyan....a 3. hely ezzel bőven elment miután full piros lett a felfügg. Aztán amikor kiáltam a boxba még mindig jónak tünt a dolog mert Multi is hibázott valamit .... Dee Ferike meg elémkerült... elkezdtem üldözni gumik bírták én is bírtam, a motor nem. Köszönöm szépen, jó futam volt! A vb szerintem még behozható lenne de ahhoz vért kell izzadni!

MustosNorbi - Marussia Virgin Racing - 2011-11-06 21:50

Az első körben voltak kis csetepaték és el tudtam menni azok mellett akik összeakadtak! Ördöggel volt egy kis összetűzésünk az 1. körben és egy kicsit meglöktem és elé kerültem,de azon nyomban lassítottam és újra visszaadtam neki a jogos pozícióját:)!!! A 15.ik körben megvolt az első kerékcserém és a friss lágy gumikkal feljöttem a 8.ik helyre kihasználva a kerékcseréket és Ördög kisebb hibáját a célegyenes elején. A 32-ik körben pedig szerettem volna újra box-ba menni kereket cserélni és már bent is voltam mikor újra szétkapcsolt a szerver sokadik alkamommal így már megint vagy a 4-ik verseny óta nem tudom befejezni a versenyt, pedig úgy érzem itt lett volna esélyem egy jobb eredmény elérésére! Grat mindenkinek aki befejezte!Üdv mustif1

Optimus - Mercedes GP Petronas F1 - 2011-11-09 12:58

A rajtnál kicsit bealudtam,és sokan meg is előztek,aztán jött a feketeleves ISMÉT,nem tom Kimi és Sevy hogy akarták akkora sebességgel bevenni az első kanyart de mind a 2 en a falnak csapódtak,mindenki kereszetbe,sajnos ismét már az elős körben sérült a kocsi első szárnya mivel kimiék-et nem lehetett kikerülni és ott valakit telibe kaptam.Tibike hatalmas szerencsével (ami kiisjárt már neki egyszer)eltudott menni és az 1 ső helyen haladt míg sevy bejött 2 diknak én pedig követtem őt és ferike mögöttem.Sevy majd 1,5 mp lasabb köröket ment amit én tudtam volna Tibike is 1-1,5 mp adott nekünk,sajna itt az 1-2mp sem elég az előzéshez,csak akkor van esély előzni ha az ellenfél had kis helyet vagy bealszik és nem védi le.Ha jól emlékszem 8-9 kör ment el sevy mögött ami körübelül 10-15 mp bukást jeletett :( Tiibike szépen el is ment,mikor haladtam tibike után,folyamatossan filóztam milyen taktikával tudnám megfogni,de semmi jó nem jutott az eszembe,így maradt a 2 kiállásos taktik,ő persze 1 en volt sajna így csak az utolsó körökre értem be,ha sajna ha lett volna még 5-10 kör sem biztos hogy lett volna esélyem megelőzni vagy azsem biztos hogy bekockáztattam volna egy előzést.Ennek így kelett lennie NAGYON ÖRÜLÖK A  MERCI GP kettős győzelmének és hogy a 2 kiesésem után ujra a Pódiumon álhattam.Grat team és aki céba ért.

Tibike - Mercedes GP Petronas F1 - 2011-11-06 22:30

[b][b][b][b]A rajtom jól sikerült, mégis ugy éreztem hogy beragadtam, mivel kimi kilőtt előlem. Az első kanyarban volt kis lökdösődés és Kimi keresztbe a pályán, sikeresen kikerülve az első helyen haladtam, kisebb bakikkal néha, meg hát Norti... Először nem húzodott le körözésnél, utána meg otthagyja a kocsit a pályán, nagyon nem fair dolog. Első kiállásom után adtam át a helyem csapattársamnak, de amíg ő mégegyszer ki nem állt, utána 8mp-el mögém jött vissza a kolega. A végéig nyomtam mondom ha már lúd, legyen kövér és nyerjük meg a futamot. Sikerült fél mp-el Optimus előtt behoznom a vasat. Vele a 2. helyen adtunk 1 kört midnenkinek.
A monacoi kettősgyőzelemmel visszajöttünk a VB-csatába.
Gratula mindenkinek aki itt célbaért. :D [/b][/b][/b][/b]

SzaboAttila - Red Bull Racing - 2011-11-07 14:05

Hello.
A rajt hibátlan volt és mindenki elé kerültem.Nem ez volt a cél,hanem egyben maradni .Nem sikerült!!Norti eltalált és talán nem is ez volt a baj.Azzal volt a gond,hogy eltolt a palánkig és repültem is aztán átment rajtam az egész mezőnyí!ANem tehetett arról,hogy eltalált de eltolt sokáig és meg sem várt.Szó szerint!És az első helyről az utolsónak lenni az elején elvette a kedvemet.Mentem kicsit és azt gondoltam nagy baleset volt sokan leállnak.Hát nem így volt,de nem tudtam volna harcolni az elejével már.Kiszálltam,de meg is bántam utána.Kellett vona menni pár pontért.Sajnos futamgyőzelemtől elestem ezért  több mint 30 pontot hoztak így rajtam a többiek.De nincs (ha milett volna)Ez van majd a köv futamon bepótpljuk.Sajnálom a jó beállításokat és a sok tesztet.Sziasztok.

Ferike - Scuderia Ferrari Marlboro - 2011-11-08 21:09

A rajtom jó volt, előttem baleset volt, de ki tudtam őket kerülni 4 helyen mentem tovább asszem..
Mentem tovább Sevy-ék után jó kis boly felgyülemlet, aztán Opti bement Sevy mellé az első szektor előtt pont  a kigyorsításnál gabalyodtak össze Optit meg is pusziltam hátulról.
6 helyre estem vissza ha jól emlékszem.
1 kiálláson voltam 30. körbe jöttem be aztán mentem Kokoék után..az első kanyarba megakarta előzni a kocsit..csak hát ő is lelassult a kigyorsításnál, de belementem ki is pördült, de bevártam.
Igazából ez után semmi nem történt a többiek bejöttek a boxba és beestem a 3. helyre.

Grat mindenkinek aki célba ért.

KovacsLaci - Vodafone McLaren Mercedes - 2011-11-07 09:13

Óvatosan rajtoltam nehogy valakit eltaláljak vagy fordítva.
Az első kanyarba megtörtént a baj.Sikerült kikerülnöm és feljöttem a 4-5.helyre.Norti az uszodánál nagyon lögdösődött és eléggé vizisikló efektusba ment.Utolértem Optit és Sevyt.Éreztem,hogy gyorsabb vagyok tőlük de nem mertem bemenni melléjük.Amikor Opti végre megelőzte Sevyt akkor mertem csak támadni.A célegyenes végén meg is próbáltam de láttam,hogy nem férek be mellé és akkor kaptam hátulról a segbe vágást.Azt hiszem Ferike volt..
Amire megfordultam többen elém kerültek.Na onnantól kezdve teljesen máshogy lehetett vezetni a kocsit.Piros-sárga színbe tündököltem.Nortitól nem volt szép,hogy a rázón hagyta a kocsit mert abba a kanyarba az volt az ideális ív.Talán ettől is voltam lassabb körönként mert én azon az íven szoktam bevenni azt a kanyart.Örülök az 5.helyemnek és látom,hogy Inter meg a 6.lett.Grat.:)

NeumannGyorgy - Vodafone McLaren Mercedes - 2011-11-07 07:30

A rajtnál direkt lemaradtam, nehogy véletlenül ütközzek! Óvatosan mentem, nagyon sokan voltak körülöttem így is. Aki mellettem jött az elő kanyarban azt figyeltem, így későn vettem észre hogy az első kanyar után az egész mezőny megállt valamiért. Valakit eltaláltam hátulról! Sajnálom mert direkt óvatosan mentem.
Majd mikor szépen elindultunk, a Mirabeau-hoz érve valaki felkent a falra(Azt hiszem egy Ferrari, de nem tudom pontosan mert féloldalt talált el, nem láttam a tükörbe! Aztán próbáltam tovább menni, de valami nagyon sérült az autó hátulján, mert azt hiszem a visstafordítónál Speedy-t találtam el! Ne haragudj tesó, nem akartam!
Fogalmam sincs mi lehetett a sérülés... Lehet hátsószárnyam sem volt, nem tudom!
Vissza is vettem, csak elérjek a box-ig! Bementem 15mp! Jeeee!
Musztif-ot utól értem, de ez a pali meg a pálya eggyütt halálos! 5-6 körig sehol nem találtam fogást rajta! Viszont valahol muszály volt elmenni mert ördög feljött rám!
Azt hiszem megforgott így el tudtam menni! Nem tudom ki hagyta ott az egéz versenyre a kocsiját a rázókövön, de gratulálok! IGAZÁN SPORTSZERŰ HÚZÁS VOLT!
A végére daráztam kicsit mert 4 körrel a vége előtt megint világított  a jelzés hogy a Mclaren szomjas! Motorteljesítmény 1! :) Így sikerült a végéig elmenni!
Rengeteg boxkiállás volt, elb...tam Team! Sorry! Remélem senkit nem tartottam fel akik leköröztek! Igyekeztem mielőbb félreállni, de hát ezen a pályánnem egyszerű!
Jön Abu-Dhabi! Reméljük a Mclaren fontos pontokat hoz, mert a Lotus Renault 3. helye még fogható! Hajrá!

Hozzászólások

   
Tibike - 2011-11-06 22:29

A rajtom jól sikerült, mégis ugy éreztem hogy beragadtam, mivel kimi kilőtt előlem. Az első kanyarban volt kis lökdösődés és Kimi keresztbe a pályán, sikeresen kikerülve az első helyen haladtam, kisebb bakikkal néha, meg hát Norti... Először nem húzodott le körözésnél, utána meg otthagyja a kocsit a pályán, nagyon nem fair dolog. Első kiállásom után adtam át a helyem csapattársamnak, de amíg ő mégegyszer ki nem állt, utána 8mp-el mögém jött vissza a kolega. A végéig nyomtam mondom ha már lúd, legyen kövér és nyerjük meg a futamot. Sikerült fél mp-el Optimus előtt behoznom a vasat. Vele a 2. helyen adtunk 1 kört midnenkinek.
A monacoi kettősgyőzelemmel visszajöttünk a VB-csatába.
Gratula mindenkinek aki itt célbaért. :D

   
Multi - 2011-11-07 15:13

Hát rajt jól elkaptam hortelen meglepődtem hogy ennyire lassan rajtolt opti de abban a pillanatban be is ugrott hogy miért és jól tette:D Nortiék után neki csusztam egy kicsit a falnak nem lett volna súlyos de valaki úgy telibevert hátulról hogy majdnem felbotultam:D  A baleset után 8. heéyen mentem. Mirabeau-hoz érve Inter megcsúszott oldalal a falba ahogy láttam pont ugyan azt csináltam nem értem hozzád Inter mind a 2 -en elk**tuk:) próbáltam lehozni a bemaradásom és nem agresszív lenni ám norti sikeres berántása lekörözésnél megilyesztett és nem birtam lefékezni belementem Cotiba utolag is bocsánat remélem nem lett nagy károd belőle...:/  1 vagy 2 körrel később Norti 2x is behúzta körözésnél az autót épphogy eltudtam kerülni majd leparkolt szinte az ideális ívre. sikerült feljönnöm a 3. helyig kijöttem a boxba 9 mp örültem hogy keveset kell javítani ám elfelejtettem bekapcsolni a limitert így kaptam a stop&go-t. Köv körben már le is töltöttem és mentem sevyék után ahogy csak tudtam 13 mp-t dolgoztam le kb 14-5 kör alatt ám a végén elég nehezen sikerült még tizedeket is hozni. Kiállt előlem koko így már feljöttem egy helyet sevy pedig hibázott így feljöttem a negyedikre. Ha optiék nem érnek utól minket talán ferikéhez is közelebb kerültem volna de így 2,7 mpre elmaradtam. Koko ilyesztett meg a végén 10mp ből azt vettem észre 2 körrel a vége előtt hogy 1,4 mp és lefog túrni a pályáról ám az utolsó körben a célegyenes utánni jobbosban hibázott így megusztam jó futam volt eltekintve egy-két bénázást hibát...:D Grat mindenkinek!!:)

   
CzottnerJani - 2011-11-08 18:08

A vresenyem szinte nem is volt!Rövidre sikeredett a figyelmetlenségem miatt!A motor elfüstölt.Multi:Elfogadva!!!

A-Liga chat
Közösségi modulok
Partnerek
Kiemelt partnereink:

TeamSpeak szobák
Statisztikák

Regisztrált felhasználók: 798 darab
Előjelentkezett felhasználók: 91 darab

Jelenleg 0 regisztrált felhasználó és 1 vendég böngészi az oldalt.